Image 1

Trench

Trench Group är en värdsledande tillverkare av högspänningsutrustning bl.a nollpunktsreaktorer, mättransformatorer och genomföringar.Image 3

Microelettrica

Microelettrica Scientifica en global ledare inom state-of-the-art elektromekaniska och elektroniska komponenter och system för spårfordon, traction kraft, energi och industriapplikationer. En del av tyska Knorr Bremse Group.

Image 6

Heine

Heine Resistors är en av världens ledande leverantörer av skräddarsydda effektmotstånd. Företaget tillhör Microelettrica Scientifica S.p.A. en del av tyska Knorr Bremse Group.


Image 4

Newton

Newton transformatori har sedan 1982 designat och tillverkat kraft- och distributionstransformatorer av både oljeisolerat och torrisolerat utförande. En kontinuerlig utveckling av produkter, utförande och kvalitet.

Image 4

Coelme

Coelme - Costruzioni Elettromeccaniche S.p.A. Coelme är ett italienskt företag som grundades år 1975. De har sedan dess producerat högspänningsfrånskiljare, jordningskopplare och switchar. (Overhead line fittings and substation connectors)
Image 5

Lindsey

Lindsey har sedan 1947 tillverkat produkter och system för att hantera komplexa problem i transmission- och distributionsnät.Image 5

Cooper

Eaton, Cooper Power Systems erbjuder kraftförsörjning, automation och kontroll, mätning och laststyrningslösningar. Cooper potensserieprodukter ökar effektiviteten och stödjer smarta verksamhetslösningar.

Image 6

TM Electro S.r.l

TM Electro specialicerar sig på låg- och mellanspänningsställverk för växelström. TM Electro är ett italienskt företag som grundades år 2001 av Massimo Tarchini.


Image 6

Systems Power

Systems Powet LTD arbetar med konstruktion och tillverkning av högspänningskondensator-utrustning som bl.a innehåller Cooper Power Systems kondensator. Samt kapslade kondensatorbatterier på mellanspänningsnivå.

Image 6

Telegroup

Telegroup är specialister inom effektfaktorkorrigering av lågspänning. Med trettio års erfarenhet kan Telegroup idag erbjuda ett komplett sortiment för spänningskvalitet på lågspänningsnivå.

Image 6

Strumenti Transformatori Elettrici

STE mättransformatorer, spännings-/strömomvandlare och sensorer för både inomhus- och utomhusbruk sedan 1981. Specialiserade på låg- och mellanspänningsnivå.


Image 6

Ivep

Ivep är ett tjeckiskt företag som producerar nollpunktsfrånskiljare, mellanspänningsswitchar och jordningskopplare för inom- och utomhusbruk.Image 6

COMET Fans

COMET Fans grundades år 1975, de började specialicera sig på fläktenheter år 1992 och tillhör sedan år 2011 Microelettrica Scientifica.
En del av tyska Knorr Bremse Group.

Image 6

Sadtem

Sadtem är ledande på den franska marknaden när det kommer till mellan- ström- och spänningstransformatorer.
Upp till 52 kV och 20.000 A

Image 6

Tefelen PBP Preissinger

Tefelen Preissinger är ett tyskt företag som främst fokuserar på att producera samlingsskenor/ skenstråk, ISOBUS MR- och MB- system


Image 6

COET Costruzioni Elettrotecniche

COET är ett italienskt företag som grundades 1962. De producerar bland annat låg- och mellanspänningsställverk för likström.